Startpagina Netherlands Regulatory Framework (NeRF) – Maritime

Dit is de startpagina van Netherlands Regulatory Framework (NeRF) – Maritime.

Netherlands Shipping Inspectorate

Welcome

You are visiting the webiste containing the Netherlands Regulatory Framework (NeRF) - Maritime of the Netherlands Shipping Inspectorate. NeRF is the successor of EasyRules. For further information on the regulatory framework, please read the document  Explanation Regulatory Framework.

Thema

Klik op het + teken om de inhoud van de map te openen

Zoek een thema

How to use NeRF-Maritime

For an online manual, click here (Dutch).

NeRF is currently being updated since EasyRules was terminated in 2014. This may cause some missing or outdated documents (especially within the IMO sections). Our apologies for the inconvenience.

Furthermore, due to capacity reasons, NSI will not consolidate any amendments to the international instruments anymore as per 01 July 2015. Amendments are published and searchable and will have a reference to the source document which is visible in the 'relations' section of the document (both source and amending document). 

SELECTEER ALTIJD EERST DE HOOFDTAAK

Visserij

Vanaf 1 januari 2022 is NSI ook gestart met het vullen van NeRF-Maritime met het normenkader voor de Visserij. Hierbij is als eerste gestart met de Bekendmakingen aan de Zeevisvaart en de nationale wetgeving en zal dit verder worden uitgebreid met andere delen van het normenkader. Als de hoofdtaak Visserij wordt gekozen ziet men in het bovenste gedeelte van de boomstructuur de algemene wet- en regelgeving die voor geheel zeevaart, inclusief de visserij, van toepassing is en onder de tak 'Visserij/Fishery' de specifieke kaders die van toepassing zijn voor alleen de visserij. Als een overzicht van alle wetgeving voor de Visserij bij elkaar gewenst is, dan wordt geadviseerd om naar de themapagina Visserij te gaan door in de rechterbovenhoek op de afbeelding te klikken of hier.