Startpagina Rijkswaterstaat Rapportendatabank

Dit is de startpagina van Rijkswaterstaat Rapportendatabank.

Rijkswaterstaat

Recent toegevoegd

Soort:
Alle documentsoorten...
Periode:
1 2 7 15 30
Verwijder alle filters

Rijkswaterstaat rapportendatabank

Op deze website publiceert Rijkswaterstaat (RWS) de eigen, openbare rapporten uit de periode 1822 tot heden. De databank bevat 65.000 rapporten in pdf-formaat. Deze website is sinds december 2020 de vervanger van de Publicatiedatabank IenW.

Rapport zoeken

Zoek een rapport of bekijk de recent toegevoegde rapporten hiernaast.

De nieuwste rapporten zijn fulltext doorzoekbaar en openen direct op het scherm. Omvangrijke rapporten kunnen uit meerdere delen bestaan. Deze staan dan, evenals de bijlagen, onder de tab Bijlagen.

De oudere rapporten zijn gescande exemplaren van papieren versies, met een bibliografische beschrijving. De zoekfunctie van de website doorzoekt niet het rapport zelf, maar alleen de beschrijving (inclusief titel en auteurs). Rapport en eventuele bijlagen zijn als pdf te downloaden. 

Contact

Mist u een specifiek openbaar RWS-rapport, dan kunt u contact opnemen met Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat. Dit kan via het invullen van een formulier of telefonisch: 0800-8002. Dit kan ons helpen om de RWS-informatie nog beter beschikbaar te krijgen en aan te bieden.

Voor algemene informatie van RWS verwijzen we u naar de website van Rijkswaterstaat.