Onderwerp:

Sectorpagina geneesmiddelenzorg

Naar gevonden documenten

Beleid en regels geneesmiddelenzorg

Openbare apotheek
Voor de geneesmiddelenzorg (farmaceutische zorg) in de openbare apotheken stellen wij prestatiebeschrijvingen vast. De tarieven voor deze zorg zijn vrij. Dit betekent dat de zorgaanbieder en zorgverzekeraar het tarief voor de zorg onderling afspreken.

Medisch-specialistische zorg
Binnen de medisch-specialistische zorg (msz) is het mogelijk om sommige geneesmiddelen los van een zorgtraject in rekening te brengen. Deze geneesmiddelen noemen we add-ongeneesmiddelen (add-ons) of ozp-stollingsfactoren (ozp’s). Wij bepalen of een geneesmiddel als add-ongeneesmiddel, ozp-stollingsfactor of geen van beiden wordt ingedeeld en wat het maximale tarief is waarvoor de zorgaanbieder het mag declareren en de zorgverzekeraar het mag vergoeden.

Zoekt u iets anders?

Staat de door u gezochte informatie niet in de linkjes hierboven, kijk dan onder Gevonden documenten. Daar vindt u alle documenten met regels over de geneesmiddelenzorg van de afgelopen jaren. Gebruikt u de filters aan de linkerkant van het scherm om te zoeken naar documenten, dan verschijnen de resultaten ook hieronder bij Gevonden documenten.

Actuele informatie over de regels voor de geneesmiddelenzorg vindt u op onze website. Daar staat het laatste nieuws over registreren en declareren, de mogelijkheden voor innovatie en vragen en antwoorden die we krijgen uit het zorgveld.

Gevonden documenten

Abonneer mij op dit zoekresultaat
1 t/m 20 van 328
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15
 16. 16
 17. 17

Geldigheid

Geldig:

Informatietype

Documentsoort

Onderwerp

Organisatie