Onderwerp: Bezoek-historie

Sectorpagina wijkverpleging

Dit onderwerp bevat de volgende rubrieken.

De wijkverpleging verandert sterk. Het aantal cliënten neemt toe omdat mensen ouder worden, langer thuis blijven wonen en minder lang in het ziekenhuis kunnen blijven. Maar ook hun zorgvraag is complexer dan voorheen.

De NZa zet zich samen met partijen in om te zorgen dat mensen nu en in de toekomst passende zorg krijgen tegen redelijke kosten. Dat doen we door via onze regels en tarieven de (noodzakelijke) ontwikkelingen in de zorg te stimuleren. Maar ook door zorgaanbieders en zorgverzekeraars te stimuleren de zorg inzichtelijk te maken en met elkaar in gesprek te blijven.
 

Regelgeving wijkverpleging

 

 

Zoekt u iets anders?
Staat de door u gezochte informatie niet in de linkjes hierboven, kijk dan hieronder Gevonden documenten. Daar vindt u alle documenten met regelgeving over de wijkverpleging van de afgelopen jaren. Gebruikt u de filters aan de linkerkant van het scherm om te zoeken naar specifieke documenten, dan verschijnen de resultaten ook hieronder bij Gevonden documenten.

Actuele informatie over de regelgeving voor de wijkverpleging vindt u op onze website. Daar staat het laatste nieuws over registreren en declareren, de mogelijkheden voor innovatie en vragen en antwoorden die we krijgen uit het zorgveld.

Naar boven