Onderwerp: Bezoek-historie

Sectorpagina langdurige zorg (lz)

Dit onderwerp bevat de volgende rubrieken.

Hier vindt u informatie over de Wet langdurige zorg (Wlz). Voor zorg in natura stellen wij prestaties en maximumtarieven vast. Dit doen we niet voor zorg die bekostigd wordt uit een persoonsgebonden budget.


Wij houden toezicht op zorgverzekeraars, zorgkantoren en zorgaanbieders door te controleren of zij zich houden aan de wetten en regels.

Beleid en regels langdurige zorg

Zoekt u iets anders?

Staat de door u gezochte informatie niet in de linkjes hierboven, kijk dan onder Gevonden documenten. Daar vindt u alle documenten met regels over de langdurige zorg van de afgelopen jaren. U kunt ook de filters gebruiken die aan de linkerkant van het scherm staan om te zoeken naar specifieke documenten. De resultaten hiervan verschijnen dan ook hieronder bij Gevonden documenten.

Actuele informatie over de regels voor de langdurige zorg vindt u op onze website. Daar staat het laatste nieuws over registreren en declareren, informatie over budgetaanvragen, het aanvragen van beschikbaarheidbijdragen en vragen en antwoorden die we krijgen uit het zorgveld.

Naar boven